Download Chord Gitar Darso – Ulah Ceurik

44 views
Download Chord Gitar Darso – Ulah Ceurik

Darso – Ulah Ceurik, Darso – Ulah Ceurik

Darso – Ulah Ceurik
Lirik Lagu dan Chord Kunci Gitar Darso – Ulah Ceurik 

Bm        Em
Jag didieu jag disemet dieu
G           Bm
Lalakon cinta nu urang
Bm        Em
Tep antepkeun tong di guar deui
G        Bm
Carita cinta nu pegat

G
Najan kagandrung sagunung
G
Najan duriat sajagat
G
Kadeudeuh nu nyanggret pageuh
Bm
Ahirna urang papisah
Bm
Pisah

Bm        Em
Rek ka saha ka urang mana
G        Bm
Geura milari gentosna
Bm        Em
Jig ka kidul jig ka kaler
G            Bm
Ngulon ngetan moal nyaram

G
Tos teu aya kakaitan
G
Antara urang duaan
G
Lain anjeun lain neng
Bm
Urang geus lain lain na
Bm
Lain

G    Bm    G        Bm
Ulah ceurik tong di ceungceurikan
G
Tarimakeun janten duda neng pasrah jadi randa
Em            Bm
Da gening kieu kuduna urang teu bisa kumaha

G    Bm    G        Bm
Ulah ceurik tong di ceungceurikan
G
Wayahna urang papegat
G
Najan hate masih beurat
Em
Pileuleuyan-pileuleuyan
Bm
Hampura neng hampura
Terima Kasih Atas kunjungan anda di halaman  Darso – Ulah Ceurik, Jangan lupa untuk Membookmars Halaman ini jika  Darso – Ulah Ceurik berguna untuk anda.

File Download Chord Gitar Darso – Ulah Ceurik Bisa Di download Disini
Video Download Chord Gitar Darso – Ulah Ceurik Bisa Di download Disini

Lihat juga chord selanjutnya dari.

Leave a reply "Download Chord Gitar Darso – Ulah Ceurik"

Author: 
    author
    No related post!