Download chord lirik lagu Tembang Tresno – Via Vallen

199 views
Download chord lirik lagu Tembang Tresno – Via Vallen

chord lirik lagu Tembang Tresno – Via Vallen, chord lirik lagu Tembang Tresno – Via Vallen

chord lirik lagu Tembang Tresno – Via Vallen

 Tembang Tresno – Via Vallen 

Int:Am Dm G C Am Dm Em Am Em

Am Dm
Padhange Suryo Nanging peteng ning mripatku
G C
Sinare Rembulan nambahi susahing atiku
Am Dm
Tresno Sing tak jaga amung kanggo Sliramu
Am Em
Nanging, Nyatane aku mbok apusi

Intro:Am Dm G C

Am Dm
Padhange Suryo Nanging peteng ning mripatku
G C
Sinare Rembulan nambahi susahing atiku
Am Dm
Tresno Sing tak jaga amung kanggo Sliramu
Am Em
Nanging, Nyatane aku mbok apusi

Intro:Am Dm G C

Ref

G Am
Tembang tresno ning lambemu..
Em
nyatane.. amung semu..
Am G
Janji setyo marang aku
Am
nyatane nyusahke atiku

*)
Dm
Tego tenan Kowe nglarani aku
Am
Tego tenan Kowe ngapusi aku
Dm
Wis cukup sakmene crito lan laguku
E Am
Aku pamit lilakno lungaku

Musik: Am Dm E Am [2x]

Kembali ke : Reff, *)
E Am
Aku pamit lilakno lungaku

Terima Kasih Atas kunjungan anda di halaman  chord lirik lagu Tembang Tresno – Via Vallen, Jangan lupa untuk Membookmars Halaman ini jika  chord lirik lagu Tembang Tresno – Via Vallen berguna untuk anda.

File Download chord lirik lagu Tembang Tresno – Via Vallen Bisa Di download Disini
Video Download chord lirik lagu Tembang Tresno – Via Vallen Bisa Di download Disini

Lihat juga chord selanjutnya dari.

Leave a reply "Download chord lirik lagu Tembang Tresno – Via Vallen"

Author: 
    author
    No related post!