Download Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Aku Nyuwun Pangapuro | Lirik Lagu, Kunci Gitar, Chord Gitar

Download Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Aku Nyuwun Pangapuro | Lirik Lagu, Kunci Gitar, Chord Gitar

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Aku Nyuwun Pangapuro | Lirik Lagu, Kunci Gitar, Chord Gitar, Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Aku Nyuwun Pangapuro | Lirik Lagu, Kunci Gitar, Chord Gitar

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Aku Nyuwun Pangapuro | Lirik Lagu, Kunci Gitar, Chord Gitar

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Aku Nyuwun Pangapuro

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Aku Nyuwun Pangapuro
Am
gelane atiku
G
ra koyo sing tak roso
Am
mergo kena panggodo
G
aku ninggalke tresno
F
saiki lagi kroso
Dm G
aku..isih ono
Am
roso tresno..

Am
grimis wengi iki
G
sepi rasane ati
Am
bisaku mung ngelamun
G
ngelamunke sliramu
F
gelo mung ono gelo aku
Dm F E
aku..aku nyuwun pangapuro..

[Rapp I]
Am
batin loro rasane pas kowe medhot tresnoku
G
tanpo sebab tanpo sambat kowe niggalke awakku
Am
opo wis ono wong liyo sing iso nyenengke kowe
G
njur aku tok tinggalke sak geleme rasane
F
yo mung iso pasrah senadyan atiku bubrah
Dm
yo mung iso lungo senadyan atiku loro
F
cukup aku sik ngrasakke ra perlo ono liyane
E
sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
E
tak dungake mulyo urip seneng ro wong liyo

Reff:
Am
sak tenane aku loro
Dm
loro ati pedot tresno
E
tresnamu kang tulus suci
Am
tok tinggali..

Am
kabeh uwis tak ngapuro
Dm
senadyan atiku loro
E
sesek ambekan dadaku
F
kelingan roso salahmu
Dm G
wes sayangku kabeh uwes
Am
tak ngapuro..

[Rapp II]
Am
opo kowe ora ngerti kowe ki sek tak tresnani
G
opo uwis lali kowe mbiyen ngucap janji
Am
kowe janji bakal setyo ngngopo saiki lungo
G
neng aku kudu lilo lan aku kudu nerimo
F
jujur jroning ati abot roso tresno iki
Dm
nanging wong sing tak tresnani saiki uwes mblenjani
F
gawe aku loro aku yo mung iso ndongo
E
mugo kowe bakal bali bali neng atiku
E
urip karo aku nganti rabi ro kowe

Reff:
Am
sak tenane aku loro
Dm
loro ati pedot tresno
E
tresnamu kang tulus suci
Am
tok tinggali..

Am
kabeh uwis tak ngapuro
Dm
senadyan atiku loro
E
sesek ambekan dadaku
F
kelingan roso salahmu
Dm G
wes sayangku kabeh uwes
Am
tak ngapuro..

Am
sak tenane aku loro
Dm
loro ati pedot tresno
E
tresnamu kang tulus suci
Am
tok tinggali..

Am
kabeh uwis tak ngapuro
Dm
senadyan atiku loro
E
sesek ambekan dadaku
F
kelingan roso salahmu
Dm G
wes sayangku kabeh uwes
Am
tak ngapuro..

Outro : Am..

[[ORIGINAL CHORD]]

A#m
gelane atiku
G#
ra koyo sing tak roso
A#m
mergo kena panggodo
G#
aku ninggalke tresno
F#
saiki lagi kroso
D#m G#
aku..isih ono
A#m
roso tresno..

A#m
grimis wengi iki
G#
sepi rasane ati
A#m
bisaku mung ngelamun
G#
ngelamunke sliramu
F#
gelo mung ono gelo aku
D#m F# F
aku..aku nyuwun pangapuro..

[Rapp I]
A#m
batin loro rasane pas kowe medhot tresnoku
G#
tanpo sebab tanpo sambat kowe niggalke awakku
A#m
opo wis ono wong liyo sing iso nyenengke kowe
G#
njur aku tok tinggalke sak geleme rasane
F#
yo mung iso pasrah senadyan atiku bubrah
D#m
yo mung iso lungo senadyan atiku loro
F#
cukup aku sik ngrasakke ra perlo ono liyane
F
sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
F
tak dungake mulyo urip seneng ro wong liyo

Reff:
A#m
sak tenane aku loro
D#m
loro ati pedot tresno
F
tresnamu kang tulus suci
A#m
tok tinggali..

A#m
kabeh uwis tak ngapuro
D#m
senadyan atiku loro
F
sesek ambekan dadaku
F#
kelingan roso salahmu
D#m G#
wes sayangku kabeh uwes
A#m
tak ngapuro..

[Rapp II]
A#m
opo kowe ora ngerti kowe ki sek tak tresnani
G#
opo uwis lali kowe mbiyen ngucap janji
A#m
kowe janji bakal setyo ngngopo saiki lungo
G#
neng aku kudu lilo lan aku kudu nerimo
F#
jujur jroning ati abot roso tresno iki
D#m
nanging wong sing tak tresnani saiki uwes mblenjani
F#
gawe aku loro aku yo mung iso ndongo
F
mugo kowe bakal bali bali neng atiku
F
urip karo aku nganti rabi ro kowe

Reff:
A#m
sak tenane aku loro
D#m
loro ati pedot tresno
F
tresnamu kang tulus suci
A#m
tok tinggali..

A#m
kabeh uwis tak ngapuro
D#m
senadyan atiku loro
F
sesek ambekan dadaku
F#
kelingan roso salahmu
D#m G#
wes sayangku kabeh uwes
A#m
tak ngapuro..

A#m
sak tenane aku loro
D#m
loro ati pedot tresno
F
tresnamu kang tulus suci
A#m
tok tinggali..

A#m
kabeh uwis tak ngapuro
D#m
senadyan atiku loro
F
sesek ambekan dadaku
F#
kelingan roso salahmu
D#m G#
wes sayangku kabeh uwes
A#m
tak ngapuro..

Outro : A#m..

Sumber : chordtella.com

Terima Kasih Atas kunjungan anda di halaman  Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Aku Nyuwun Pangapuro | Lirik Lagu, Kunci Gitar, Chord Gitar, Jangan lupa untuk Membookmars Halaman ini jika  Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Aku Nyuwun Pangapuro | Lirik Lagu, Kunci Gitar, Chord Gitar berguna untuk anda.

File Download Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Aku Nyuwun Pangapuro | Lirik Lagu, Kunci Gitar, Chord Gitar Bisa Di download Disini
Video Download Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Aku Nyuwun Pangapuro | Lirik Lagu, Kunci Gitar, Chord Gitar Bisa Di download Disini

Lihat juga chord selanjutnya dari.

Leave a reply "Download Lirik Lagu Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Aku Nyuwun Pangapuro | Lirik Lagu, Kunci Gitar, Chord Gitar"

Author: 
    author
    No related post!